Zatají se vám dech: Hvězda Rodinných pout a čtyřnásobná matka nafotila nejodvážnější fotky kariéry

20. července 2014 19:57

Půvabnou herečku a propagátorku zdravé stravy Zdeňku Žádníkovou (39) mají všichni zafixovanou jako profesionální rodičku dětí. I čtyřnásobná maminka však může být sexy a fascinovat famózní postavou. Důkazem jsou sexy snímky, které herečka před svým posledním těhotenstvím nafotila s fotografkou Lenkou Hatašovou.

53c52d48595bab1f03cc0300-119132

„Fotografie původně vznikly pro připravovaný kalendář známého secesního hotelu na Václavském náměstí, do projektu nám ale vstoupila nutná rekonstrukce podniku, takže se jeho realizace odsunula až na dobu po dokončení přestavby," prohlašuje Zdeňka, která si dle svých slov focení v úžasných prostorách užila a na jednom z pokojů se neváhala i trochu odhalit. A decentní výsledek rozhodně stojí za to.

Když Zdeňka právě nehraje a neběhá kolem dětí, věnuje se svému nadačnímu fondu. O těchto prázdninách ji čeká hned několik cest. "Chystám se do Krkonoš, na Šumavu či do Londýna s nejstarší dcerou Andrejkou. Po čtrnácti letech mě čeká také derniéra Bratří Karamazových,“ dodala s úsměvem Zdeňka. 

 

Originál článku zde.

Kontakt

Zdeňka Žádníková
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Položky označené * prosím vyplňte. Děkuji
Zadejte prosím své jméno!
Zadejte prosím svůj e-mail!
Zadejte svůj telefon
Napište svou zprávu!

Sociální sítě

Odkazy

Vyhledávání