Svoje tělo mám teď nejraději, dalo život třem dětem.


 Když se na sebe nahá podíváte do zrcadla co vidíte?

No, pokud se do toho zrcadla vůbec stihnu podívat, lak vidím se sebou spokojenou a šťastnou ženu. A je jedno, jestli oblečenou, nebo jak ji Pánbůh stvořil.

Která část vašeho těla se vám líbí?

Oči. Podle nich poznáte člověka. Ruku nebo stehno můžete mít tenké, tlusté, svalnaté... Víc s tím nevyčarujete a navíc se to proměňuje v čase. Ale oči můžou být hodné, pronikavé, obětavé, zákeřné, pokorné, kalné a bez jiskry, nebo průzračné a plné života a naděje. Ne nadarmo se říká, že oči jsou okno do duše. 


 Svoje holky vychovávám k tomu, aby nejedly a nepily blbosti. S čistým svědomím budu zlá, nepřející matka a nikdy jim je nekoupím. 


Thumbnail image

 

Umíte si představit, že byste podstoupila nějakou plastickou operaci?

Zásadní plastickou operaci typu umělá prsa rozhodně ne. Mám ve své rodině a mezi přáteli příliš lékařů.

 

Co všechno pro svoje tělo děláte?

Chovám se k němu hezky. Jím kvalitní potraviny a doma pijeme vodu z domácí vodárny. A nekouřím. To je pro ženské tělo zkáza. Nachlazení a bolest řeším homeopaticky a jsem šťastná, že nemusím brát žádné léky. Nemám na sebe moc času, ale jednu věc si snažím neodepřít alespoň jednou za 14 dní, a to je kvalitní lymfodrenážní masáž. Žádné nohavice nebo bezbolestné ježdění pistolí po těle, to je jen dočasné kosmetické vylepšení stavu kůže. Správně provedená lymfodrenáž začíná stimulací lymfy na zádech a pak se pokračuje přes celé tělo. Je to skvělé čištění organismu. Vedlejším efektem je výrazná redukce váhy, ale to beru jako bonus.

 

Jak moc vám je či není příjemné, když se máte na divadelním jevišti nebo před kamerou odhalit?

Viděla jste Anglického pacienta? Je tam nádherná milostná scéna mezi Kristin Scott Thomas a Ralphem Fiennesem. Půlku filmu jejich postavy čekají na to, až spolu budou sami a budou se moci milovat. Ta jejich vášeň je osvobozující a strhující. A nahota opodstatněná, čistá. Žádní dubleři s dokonalými těly, žádné modelkovské míry... Podstatná je jejich láska a její krásné fyzické vyjádření. Nahota na jevišti je ošemetná, záleží na situaci, kterou herec hraje a co je jejím důvodem. Ve hře Příběhy obyčejného šílenství v pražském Dejvickém divadle jsem hrála v prádle a necítila jsem se nijak špatně. Důvodem bylo uvést do rozpaků hlavní postavu. Mělo to smysl, takže jsem s tím neměla problém.

zena_a_zivot2

Co byste vzkázala ženám, které řeší každé kilo navíc a za své tělo se stydí?

Víte, já se k problémům stavím racionálně. Když mě něco vadí, snažím se udělat nejdřív maximum pro změnu. Mám čím dál tím větší pocit, že důležitější než dokonalé křivky je být veselá, radostná baba se smyslem pro humor a dobrodružství. A povaha se mění hůř než tělo.Udělat si alfu omegu z toho, jak vypadáte, je škoda. Tělo má být kamarád, ne nepřítel. A pokud nemáte od přírody ideální míry 90-60-90, no a co? Přece se z toho..., že ano? Líbí se mi myšlenka, kterou pronesl Napoleon Bonaparte: "Krásná žena se líbí oku, dobrá srdci."

Text – Martina Vlčková, Foto – Lucie Robinson

Kontakt

Zdeňka Žádníková
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Položky označené * prosím vyplňte. Děkuji
Zadejte prosím své jméno!
Zadejte prosím svůj e-mail!
Zadejte svůj telefon
Napište svou zprávu!

Sociální sítě

Odkazy

Vyhledávání