Do studia Radiožurnálu dorazila v sobotu nejen herečka Zdeňka Žádníková Volencová, která byla hostem moderátora Petra Krále, ale také její malá dcera Zuzana. I proto se v úvodu rozhovoru mluvilo o dětech a mateřské dovolené.

Během dovolené by se měl člověk regenerovat a načerpat nové síly, což se s péčí o dítě podle Zdeňky Žádníkové Volencové neshoduje. „Proto bych péči o dítě nazvala spíš mateřskou misí než dovolenou,“ uvažuje. „Myslím, že mi maminky a tatínkové jistě dají za pravdu,“ dodává k tomu.
Kromě péče o děti se věnuje divadlu, filmu, tanci, hře na příčnou flétnu a také Nadačnímu fondu Zdeňky Žádníkové, který založila. Nepatří tedy mezi ty, kteří se rozhodli zaštítit dobročinnou činnost pouze svým jménem.
„Náš fond nemá zaměstnance. Všichni pracujeme dobrovolně, a tak téměř 96 % finančních prostředků jde na projekt samotný,“ popisuje s tím, že hlavním úkolem fondu je zpestřování nemocničního prostředí tak, aby se v něm děti cítily lépe. Problémy se sponzory prý její nadační fond nemá.
„Je sice krize, ale na naší činnosti se nijak neodrazila,“ zamýšlí se. „Generální sponzoři a partneři mi říkají, že jsem spolehlivá a nejradši by mě zaměstnali ve svých firmách,“ popisuje s úsměvem a přiznává, že ji chvála těší. Proč tvrdí, že její manžel je jako skála? A jak zvládala studentské období, které si příliš neužila? I to se dozvíte v audio záznamu rozhovoru.

Záznam celého rozhovoru se Zdeňkou Žádníkovou Volencovou


Kontakt

Zdeňka Žádníková
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Položky označené * prosím vyplňte. Děkuji
Zadejte prosím své jméno!
Zadejte prosím svůj e-mail!
Zadejte svůj telefon
Napište svou zprávu!

Sociální sítě

Odkazy

Vyhledávání