Zdeňka Žádníková (36) herečka

"Maminko, chci být herečkou!"

Až tahle věta za pár let padne u nás doma, postavím se k ní stejně jako můj tatínek. S mou volbou nesouhlasil a prohlásil, ať koukám studovat něco pořádného.

Abych ho uklidnila, nosila jsem domů pravidelně každého půl roku certifikáty z jazykových škol. To kdybych jednou zůstala náhodou bez práce, že se neztratím. A budu na toThumbnail image
pamatovat, až na mě moje děti vyrukují s podobnými plány, jaké jsem měla já. Budou muset umět ještě něco, aby se - pokud v umělecké branži neuspějí - dokázaly dobře uživit i v jiném oboru. Andrea už si zahrála v seriálu Ať žijí rytíři! Když jsem šla na kostýmní zkoušku, netekla zrovna ve školce voda a já neměla hlídání, takže jsem ji vzala s sebou. Výsledkem "kostýmky" bylo, že Ája dostala roli, která obnášela přes padesát natáčecích dnů! Bylo to krásné desetiměsíční a pro nás nezapomenutelné natáčení. Takže větu: "Maminko, kdy budeme zase točit, já chci být herečkou!" slyším teď docela často. Zatím se ale pokouším zaujmout ji zubařkou.

Andrea (9) & Jana (5)

Andrea je hodně aktivní slečna, která navštěvuje spoustu kroužků: tenis, keramiku, tanečky, klavír, příčnou flétnu, výtvarný kroužek... Jenže večer "padne za vlast" maminka, nikoli ona. Spolu s ní a se sestrou Janou často hrají v pořadu České televize Rodina a já. Momentálně všechny tři dokončují společně s herci Dejvického divadla CD nahrávku knihy Ve znamení motýla, kterou Zdeňka Žádníková napsala.

Kontakt

Zdeňka Žádníková
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Položky označené * prosím vyplňte. Děkuji
Zadejte prosím své jméno!
Zadejte prosím svůj e-mail!
Zadejte svůj telefon
Napište svou zprávu!

Sociální sítě

Odkazy

Vyhledávání