Pravda o ...


Image
Když jsem hrála princezny, moc mě to nebavilo... Teď bych si ještě jednu střihla, ale zase nejsou ty pohádky.

O MÝCH SNECH
Mívám zřídkakdy sny, většinou lehnu a spím. Pokud jde o sny v bdělém stavu, omezuji se na to podstatné - a to je zdraví rodiny. Když vám onemocní dítě, pochopíte, že všechny vaše sny jsou v porovnání s tím, aby bylo v pořádku, banalitou.

O MÉ VYSNĚNÉ ROLI
Role pro mne se nejspíš píše. Nebo ještě není napsaná... Ze Shakespeara mě láká Merkucio  a chlapské role vůbec.

O CASTINGU
Už jsem si na něj zvykla. Vyhovují mi castingy zahraničních filmů, při roli v angličtině se cítím paradoxně svobodnější.
Image
Bavil by mě totální protiúkol proti té seriálové Ivance, nějaká pořádná bestie! Ale nevím jestli se k podobnému obsazení někdo odváží.

O PŘÍRODĚ
Příroda je úžasná a lidi jí dávají pěkně zabrat. Moje představa ideální dovolené je: užívat si v jakékoli zemi bohaté na lesy, tam, kde je všechno zelené. Věřím v přírodu a - v manželskou lásku. Že je možná - ještě stále.
Image
Zdeňka s kolegy z Rodinných pout - Danou Morávkovou a Tomášem Krejčířem.

O HERECTVÍ
Už poznám, kdy nehraju dobře.

O DIETÁCH
Taky mě to potkalo, a nakonec jsem se ustálila na biopotravinách. Lidský organismus je jako auto. Podle toho, jaké palivo dostane, tak dlouho a dobře jede. A i já chci palivo super.

O SPORTU
Moje nutnost. Nezbytnost. Když nesportuji, stává se ze mne člověk nevrlý. Dělám cokoli: kolo, plavání, aerobik, fitko..., vše, co mi hodí jakékoli množství endorfinů do krve.

Kontakt

Zdeňka Žádníková
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Položky označené * prosím vyplňte. Děkuji
Zadejte prosím své jméno!
Zadejte prosím svůj e-mail!
Zadejte svůj telefon
Napište svou zprávu!

Sociální sítě

Odkazy

Vyhledávání