Zdeňka se postele nebojí

Jmenuje se Zděnka Žádníková – Volencová a je jí třicet let. Říká se o ní, že v Rodinných poutech se vyhrává do stále lepší polohy. A to prý ji ty, řekněme intimní stále ještě čekají …


Ivana neustále na lovu

Ivana Kučerová-Hrušková-Rubešová je v jejím podání hodná, snadno ovladatelná, poněkud naivní smolařka. Samotná herečka o ní říká: "Mám tu holku ráda. Líbí se mi, že se nedá vždy přesně očekávat, co udělá, a to mě na ní baví..." V seriálu je Ivana mladší sestrou Adama Rubeše. Má za sebou dvě neúspěšná manželství, a tak není divu, že poněkud zoufale hledá pro sebe manžela a pro své dvě děti tátu. V soukromém životě, jak už to bývá, je všechno trochu jinak. Zdenka je vdaná za ekonoma, mají spolu dceru Andreu. Je členkou Dejvického divadla.

Zdeňka
Koníčky

Zatímco v seriálu ovládá Ivanka francouzštinu, pro Zdenku je koníčkem angličtina a sport jakéhokoli druhu. Za svoji přednost považuje tolerantnost. K čemu však být tolerantní odmítá, je hloupost. Rozházet ji doma dokáže rozházené prádlo a doslova omývat i mohou z hory neumytého nádobí. (Jestli ona ta Zdenka nebude tak trochu puntičkářka! Ale jinak milá to ona zase umí být.)


Nejdelší seriál

Když jsme si domlouvali rozhovor, vypadalo to s Rodinnými pouty na třetí třetinu. Vedení televize Prima však shledává diváckou sledovanost zavazující (a co si budeme namlouvat, i za komerčně-úspěšně-perspektivní, a tak bylo rozhodnuto - točit dál. Proto se teď spíše mluví o druhé polovině seriálu. Diváci se mohou stále těšit na svoji "pravidelnou dávku emocí", jak praví slogan. Také Ivana Rubešová je v očekávání, že konečně najde toho pravého...


Jak se dělá vášeň

Prý vás čekají i postelové scény. Jak na to připravujete doma manžela? ptám se otevřeně. Od Zdenky se mi také dostává zcela otevřené odpovědi: "Žádnou svoji postel u Rubešů ve vile nemám, takže v tomto směru je naše rodina v klidu. S Radkem všechno na férovku konzultuji. On není herec, takže mu říkám o každé puse, která padne. A když už má dojít k něčemu více intimnímu, pokaždé mu řeknu, jak to budu dělat. Nedávno jsem mu ukazovala jak vypadá takový ten hodně dlouhý rádobyvášnivý polibek v reálu, když se točí. Popsala jsem mu, kde stojí světla, kolik lidí ze štábu je okolo a pak dostal tu pusu plnou "vášně". To, že ho takové políbení neuspokojilo, ho ovšem
Ze seriálu
uspokojilo... Takovéhle scény se dají natočit, jakoby tam bylo všechno, a přitom tam není skoro nic. Ale mě jako diváka taková scéna zajímá daleko víc, než když to dostanu polopatě, včetně nahých těl a vzdechů s tím spojených. Berte to také tak, že seriál běží od dvaceti hodin večer, a jak jsem zjistila, dívá se spousta dětí.


Práce a domácnost

S manželem jsme spolu tři roky a máme dvou a půlletou dceru. Jednoduché počty. Bylo to takové rychlé. Když jsme se seznámili, tři měsíce jsme si důsledně vykali. Potřebovala jsem peníze, a tak jsem šla učit obchodní angličtinu a musím říct, že Radek byl jediný chlap, který se opravdu svědomitě učil. Až později jsem přišla na to, že jeho motivací bylo, že by ho pěkně štvalo, kdyby neuměl a já měla navrch. Tak psal i úkoly! Ne, teď už ho neučím a úkolovat ho? Nemyslím, že by to se mnou vydržel. Oba máme časově náročnou práci, naštěstí nám pomáhá babička, manželova maminka, a pak máme skvělou Mílu Vondrákovou, která mi pomáhá i s domácností. Sama jsem to všechno po čase prostě přestala zvládat.


Zbyněk to odnesl za Pufa

Občas vezmu Andrejku na natáčení, už si v jednom díle i zahrála. V maskérně by vydržela celé hodiny. Fascinuje ji, že může jít za tetou Jaruškou, co má ty štětečky. Všem důsledně říká seriálovými jmény a na chudáka Zbyňka Frice - alias Pufa volá -Ty ty ty , to je moje maminka, běž si za nějakým chlapem! A nechce říct kdo ji to naučil.

Text a foto: Josef Louda

Kontakt

Zdeňka Žádníková
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Položky označené * prosím vyplňte. Děkuji
Zadejte prosím své jméno!
Zadejte prosím svůj e-mail!
Zadejte svůj telefon
Napište svou zprávu!

Sociální sítě

Odkazy

Vyhledávání